Cumparaturi Pe Net Vs Cumparaturi Din Magazin

Cumparaturi Pe Net Vs Cumparaturi Din Magazin

Pana nu demult, singura modalitate de a face rost de diverse bunuri era sa iesi din casa si sa te duci la primul magazin unde gaseai produsele cautate. De cativa ani, insa, cumparaturile au capatat o noua dimensiune: cea online. Din ce in ce mai populare si la noi in tara, cumparaturile pe net pot fi mai avantajoase. Dar care o fi, totusi, metoda cea mai buna?

Cumparaturi pe net

Initial, cumparatorii din Romania s-au axat pe achizitionarea de produse din strainatate. Nici nu este de mirare, daca ne gandim ca pe site-urile din afara se gasesc o multime de produse care nu sunt disponibile in tara noastra. In cazul celor care se gasesc si in magazinele din Romania, cei interesati pot avea surpriza sa constate ca produsele din afara sunt mai ieftine decat cele din tara!

Nu este cazul mereu, insa, iar in cazul achizitionarii unor produse din strainatate, intervine si problema taxelor vamale si a celor de transport, care cresc automat suma platita, in final, pentru produsele respective – mai ieftine sau nu decat cele din tara.

In orice caz, cumparaturile de pe site-urile din strainatate raman o optiune atractiva, in special pentru cei interesati de produse deosebite, fie ele scumpe sau nu. In ceea ce priveste problema taxelor, aceasta poate fi rezolvata printr-o comanda comuna – in cazul care sunt mai multi cumparatori, suma pe care o presupun taxele se imparte, iar costurile per cumparator se reduc automat.

Pe langa site-urile din strainatate, in prezent exista o multime de site-uri romanesti care ofera aceleasi servicii: cumparaturi online. Daca produsele sunt adesea mai scumpe decat cele din magazinele reale, promotiile sunt atractive si merita luate in considerare. Unde ai sansa sa licitezi pentru produsul dorit si sa il obtii la un pret rezonabil.

O alta varianta interesanta, cand vine vorba despre cumparaturi online, este ceva mai recenta si se refera la site-urile care ofera Cupoane de Reducere in diverse locuri din lumea reala. Ofertele sunt foarte variate (de la cupoane pentru o masa in oras pana la cele care iti ofera reducere la o consultatie din partea unui avocat!) si tentante, data fiind preturile foarte bune pe care le propun.

Nu in ultimul rand, trebuie mentionata modalitatea de plata: poti plati cu cardul sau in momentul in care primesti produsele. Website URL: